Benvinguda

Benvinguts al blog d’ARTUR RAMON ART, un espai virtual que condensa totes les notícies del món de l’art que anem explicant a través de diversos mitjans: publicacions, articles en prensa, intervencions en televisió, ponències, etc. Des d’aquí ens podreu anar seguint. No només incorporarem totes le notícies que en l’actualitat produïm sinó que periòdicament proposarem, a través dels posts, reflexions a l’entorn de la nostra manera singular d’entendre l’art com a eix vertebrador de la cultura.

Entenem que l’art és art, només és bo o dolent, però no té límits ni en l’espai, ni en el temps. No volem etiquetes, ni prejudicis. Fugim de la ortodoxia de la contemporaneitat més frívola que només s’afirma negant allò que no son o no entenen. Som deliberadament generalistes i humanistes, especialistes en l’art en transversal. Ens agrada tot el que ens agrada: de les coves prehistòriques de Lascaux al darrer quadre de Barceló. Creiem en la passió i l’ull del conneisseur, esencial en el nostre ofici d’antiquaris, i en la reivindicació de les veus d’ahir i d’avui, silenciades, en la tasca de galeristes. Ens agrada molt més l’art que els beneficis econòmics que d’ell en poguem treure.

I sobretot ens fascina l’atzar del viatge de les obres,el món darrera les imatges, tot allò que fa que l’art sovint sigui pura literatura.  Parafrasejant Foix, ens exalta el nou i ens enamora el vell.

Continuarà…