Condiciones legales del registro en www.arturamon.com

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades han estat incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de ARTUR RAMON SL amb CIF B64116221 i domicili social situat a BAILEN 19 ent.lo, 08010 Barcelona amb la finalitat de poder atendre els compromisos generats per la relació que mantenim amb vostè.

En compliment amb la normativa vigent, ARTUR RAMON SL informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.
ARTUR RAMON SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ARTUR RAMON SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada o al correu electrònic art@arturamon.com.
Mentre no ens comuniqui el contrari entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que d’acord amb l’article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, realitzada la seva sol·licitud de subscripció, comptem amb el seu consentiment per al tractament de les seves dades, d’acord amb les finalitats esmentades.
Així mateix, l’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat, cancel·lant la seva subscripció al Butlletí de Notícies, enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic art@arturamon.com.
La confirmació de la subscripció implica l’acceptació d’aquesta clàusula.