El perquè d’aquest bloc

Aprofitant l’avinentesa que ens dona l’exposició Obras Singulares. Tratando con la excelencia integrem aquest bloc a la web d’Artur Ramon Art per tal d’interrelacionar la nostra activitat com a galeristes amb altres que desenvolupament en l´àmbit de la cultura i que, potser, son menys conegudes pels nostres clients i seguidors.

Un bloc no és més que un contenidor de les nostres idees, del nostre ideari professional, de les nostres observacions sobre l’art o sobre la vida que anem escrivint, aquí i allà: pròlegs de catàlegs, conferències, articles en premsa, intervencions televisives. Aquí trobareu recollida la nostra feina des dels diversos mitjans, tot comprimit en aquesta càpsula que neix amb voluntat de ser dinàmica, ràpida com els temps que corren.

Som antiquaris sí i no ens en amaguem però no estem antiquats. Utilitzem totes les eines que el nostre món tecnològic i audiovisual, global, ens facilita per poder descriure i treballar amb les obres d’art que no son més que la condensació de civilitzacions i cultures mortes. Obres que reviuen a través de la nostra feina que va més enllà del simple comerç. Entre la compra i la venda hi ha tot un procés i ens identifiquem en retornar les identitats perdudes a les obres que passen per les nostres mans.

Benvinguts, doncs, al viatge, al backstage de la nostra activitat on anirem relatant tot allò que ens passa a través de les obres, els camins que van de l’anonimat a l’atribució, el viatge d’atzar lligat a tota obra d’art.

 

Artur Ramon 

Deixa una Resposta

XHTML: Podeu fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>