Antiga

La pintura antiga és un dels pilars d’Artur Ramon Art. Durant la nostra llarga trajectòria com a professionals al món de l’art, ens hem especialitzat en pintura antiga, particularment pintura espanyola, italiana i flamenca des del segle XIV al segle XVIII.

Al llarg dels anys hem tingut l’oportunitat de gaudir veritables obres mestres, pintures antigues d’artistes reconeguts com Francisco de Goya, Luis Meléndez, Francisco de Zurbarán,  Juan de Valdés Leal, El Greco, Juan Bautista Maíno, Pedro de Camprobín, Corrado Giaquinto, Francisco Bayeu, José de Ribera, Cesare Fracanzano, Luca Giordano, Adriaen Isenbrant, entre d’altres.

El nostre objectiu com a experts en pintura antiga és investigar identitats perdudes o desvetllar atribucions errònies. Ens fascina el descobriment dels anomenats sleepers, obres mestres que han caigut en l’oblit i que, en col·laboració amb els millors experts, tornem al curs de la història. Busquem, investiguem i estudiem obres de pintura antiga de nivell museístic per tal de completar el catàleg dels mestres del passat i treure a la llum obres ignorades. A Artur Ramon Art les obres d’art requereixen una cura especial: en col·laboració amb els restauradors de cada disciplina els tornem la seva esplendor original i trobem el seu lloc al món de l’art.

Ens dirigim tant al col·leccionisme privat com a institucions públiques i museus nacionals i internacionals. En els darrers anys hem venut obres de pintura antiga al Museu del Prado, el Museé du Louvre a París, la National Gallery de Londres o el Meadows Museum of Art a Dallas (Texas), la Hispanic Society de Nova York i el LACMA (Los Angeles County Museum of Art), entre d’altres.

A la nostra galeria d’art a Barcelona, ​​a l’entresol de carrer Bailèn 19, presentem les nostres darreres adquisicions i puntualment realitzem exposicions de pintura antiga.

Ecce homo, Pablo Esquert dit Schepers
Alliberament de sant Pere, Cesare Fracanzano
Sant Joan, Sebastián Martínez Domedel
Pareja de Santos, Jacopo Marieschi
Naixement de La Verge, Antonio González Velázquez