Visió

“La bellesa pereix en la vida, però és immortal en l’art” – Leonardo da Vinci.

Trobar i transmetre la bellesa, tan estètica com intrínseca de les obres d’art, és la missió d’Artur Ramon Art.

La galeria es presenta amb un projecte renovat en la seva nova seu de Bailén 19, en una zona de creixement de Barcelona. Sobre la base de la seva història més que centenària i el bagatge de les gairebé 300 exposicions que l’avalen en el món de l’art, afronta una nova etapa redissenyant la seva estructura i adaptant-la al desafiament dels nous temps. Especialització i internacionalització són els dos eixos del nou projecte.

Especialistes en pintura i dibuix

La pintura i el dibuix, des de l’antic al contemporani, són els dos camps en què Artur Ramon Art treballa, sense abandonar puntualment altres àrees com el mobiliari, la ceràmica o les arts decoratives. Cerca peces inèdites i recupera les identitats perdudes a través dels millors especialistes en cada matèria, les investigacions es publiquen en catàlegs. Un treball realitzat amb passió i rigor, dedicat a les millors col·leccions públiques i privades seguint la trajectòria de la casa. Artur Ramon Art és un centre d’estudi i gestió d’obres d’art de qualitat museística i també d’assessorament en taxacions.

La galeria té presència habitual en les principals fires internacionals dedicades a les antiguitats i al dibuix antic i modern. Participa a TEFAF Maastricht, al Salon du Dessin de París i en el Master Drawings de Nova York i Londres.

 

Artur Ramon Navarro, especialitzat en pintura i dibuix, s’ocupa en particular de les fires internacionals. La seva formació i profunda intuïció li permeten d’estudiar obres d’art fent atribucions i ocupant-se de l’art consulting. arturjr@arturamon.com

Mònica Ramon Navarro, experta d’art modern i contemporani, és l’esperit més proper a la gent. Amb el seu ànim comercial, s’ocupa del nou “Espai d’art” i està disponible per a consultes. monicaramon@arturamon.com

Artur Ramon Picas, mentor i ànima de la galeria, té un profund coneixement en alta època i pintura catalana. A través de la seva experiència i visió de l’art, condueix i supervisa els projectes de la casa.