Visió

“La bellesa pereix en la vida, però és immortal en l’art” – Leonardo da Vinci.

Trobar i transmetre la bellesa, tan estètica com intrínseca de les obres d’art, és la missió d’Artur Ramon Art, especialització i internacionalització els dos eixos del seu projecte.

Especialistes en pintura i dibuix

La pintura i el dibuix, des de l’antic al contemporani, són els dos camps en què Artur Ramon Art treballa, sense abandonar puntualment altres àrees com el mobiliari, la ceràmica o les arts decoratives. Cerca peces inèdites i recupera les identitats perdudes a través dels millors especialistes en cada matèria, les investigacions es publiquen en catàlegs. Un treball realitzat amb passió i rigor, dedicat a les millors col·leccions públiques i privades seguint la trajectòria de la casa. Artur Ramon Art és un centre d’estudi i gestió d’obres d’art de qualitat museística i també d’assessorament en taxacions.

Artur Ramon Navarro, especialitzat en pintura i dibuix, s’ocupa en particular de les fires internacionals. La seva formació i profunda intuïció li permeten d’estudiar obres d’art fent atribucions i ocupant-se de l’art consulting. arturjr@arturamon.com

Mònica Ramon Navarro, experta d’art modern i contemporani, és l’esperit més proper a la gent. Amb el seu ànim comercial, s’ocupa del “Espai d’art” i està disponible per a consultes. monicaramon@arturamon.com

Artur Ramon Picas, mentor i ànima de la galeria, té un profund coneixement en alta època i pintura catalana. A través de la seva experiència i visió de l’art, condueix i supervisa els projectes de la galeria.

Fires internacionals

La galeria té presència habitual en les principals fires internacionals dedicades a les antiguitats i al dibuix antic i modern. Participa a TEFAF Maastricht, al Salon du Dessin de París i en el Master Drawings de Nova York.